Услуги

Дистрибутор и сервиз за района на гр.Русе и областта на пелетни съоръжения на полски производител „ PELLASX”, котли „BLACKSMITH” и „CENTROMETAL”

Изграждане на отоплителни инсталации и котелни помещения

Доставка и монтаж на съоръжения за отопление и енерго спестяващи технологии

Доставка на специализирани материали и оборудване

Дистрибутор и сервиз на района на гр. Русе и област на пелетни камини „ECOSPAR” от цялата гама, пелетни камини „PALAZZETTI: (Италия).

Електроинсталации, електрооборудване, КИП и А

В сферата на електроуслугите фирмата изпълнява цялостни вътрешни ел.инсталации, както на къщи, така и на жилищни кооперации. Изработва също така ел.разпределителни табла и касети. Предлага монтаж на осветителни тела, както LED, така и на обикновени. Специализира в играждане на КиП и А за помпени станции, котелни помещения. Изпълнява пусково наладъчни дейности на обекти в промошлеността и частни домове.
Фирмата предлага изграждане на мълниеотводни инсталации, комплектувани, както с мачта, така и с мълниеприемник с изпреварващо действие.
В областта на електрониката и автоматиката, фирмата има богат опит в изграждане на инсталации за дома и офиса, с дистанционен контрол и мониторинг на инсталираните съоръжения. Предлага се отдалечен контрол, чрез интернет връзка.

Изграждане на отоплителни инсталации и котелни помещения

Фирмата предлага цялостни изграждане на вътрешна тръбна разводка, монтиране на отоплителни тела, оборудване на котелно помещение и КиП и А.
За изграждане на отоплителни системи предлагаме проектиране, сервизно обслужване – гаранционно и извънгаранционно.
За да спестим време на нашите клиенти доставяме цялостното оборудване с транспорт на фирмата.
В областта на соларните панели за битова гореща вода, фирмата има богат опит, инженеротехнически персонал за проектиране и изграждане на цялостни системи, както и системи с комбинация на други топлоизточници на енергия за Битова гореща вода (БГВ).
За соларните системи предлагаме доставка, монтаж и сервизно обслужване.
В сферата на изгаряне на биомаса (пелети) фирмата се занимава с проектиране и сервизиране на котли, пелетни камини и горелки на пелети от 2006г.

Изграждане на ВИК съоръжения, вътрешни водопроводни инсталации и съоръжения

Фирмата се е специализирала да изпълнява вътрешни водопроводни и канализационни инсталации, както с полипропиленови, така и с поцинковани медни тръби. Предлагаме монтаж на цялата гама санитария – душове за баня, смесители, моноблоци, тоалетни за вграждане. Изграждаме битово водоснабдаване на обекти с изграден сондаж и липса на връзка с метните ВиК мрежи, чрез доставяне на нужните помпи.
За обекти с голяма площ зелена растителност, фирмата предлага проектиране и изграждане на автоматична напоителна система